MAN Nederland Dealer B.V. ontvangt het certificaat Erkend Duurzaam.

24 november 2016

MAN Nederland Dealer B.V. ontvangt het certificaat Erkend Duurzaam.

Dinsdag 25 juni 2013, Martin Koningen, Directeur MAN Nederland Dealer Zuid-Oost ontvangt uit handen van Aad Verkade, Manager BOVAG Truck Dealers, het certificaat ‘Erkend Duurzaam’.

MAN Nederland Dealer b.v. heeft voor alle 16 vestigingen het certificaat Erkend Duurzaam behaald. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de zorg voor mens en milieu belangrijke aspecten zijn van de bedrijfsvoering. 

Voor het behalen van het Erkend Duurzaam certificaat is de organisatie van MAN Nederland Dealer B.V. gecontroleerd op de aandachtsgebieden bedrijfsvoering, communicatie, financiën, inkoop, verkoop en personeel. MAN Nederland Dealer B.V. heeft aangetoond dat maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering heeft verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld afvalstoffen op een milieuvriendelijke wijze afvoeren en zuinig omgaan met energie. 
Als Erkend Duurzaam bedrijf spelen wij in op de behoefte van de klant op het gebied van voertuigen met een lage emissie en laag brandstofverbruik, ProfiDrive chauffeurstrainingen en rijstijlanalyse voor het monitoren van het rijgedrag. De duurzame bedrijfsvoering van MAN Nederland Dealer B.V. heeft ook aandacht voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden, opleidingsmogelijkheden en toekomstperspectieven. Buiten het bedrijf nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van diverse maatschappelijke projecten. 
Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. De certificaten zijn een jaar lang geldig en zijn uitgegeven voor de volgende vestigingen:
MAN Amsterdam
MAN Apeldoorn
MAN Eindhoven
MAN Geleen
MAN Helmond
MAN Hoofddorp
MAN Huissen
MAN Kessel-Eik
MAN Maasbracht
MAN Nijmegen
MAN ’s-Hertogenbosch
MAN Sassenheim
MAN Tilburg
MAN Varsseveld
MAN Venlo
Bedrijfswagencentrum Eindhoven

Dit artikel delen

Laatste nieuwsberichten
9 februari 2017 | Compleet nieuwe website van P. van der Velden Bedrijfswagens
Compleet nieuwe website van P. van der Velden Bedrijfswagens