Lease

Ons uitgangspunt is om u zo snel mogelijk op weg te helpen. Daarom hebben we bedrijfswagens op voorraad die u meteen kunt leasen of huren. Dat kan in verschillende vormen.

Operational lease
De bedrijfswagen die u bij ons leaset, komt bij deze lease-variant niet op uw balans te staan; P Van der Velden blijft juridisch en economisch eigenaar en neemt ook de kosten voor onderhoud voor zijn rekening. Aan het einde van de leaseperiode ontvangt u een optie tot koop. Shortlease-contracten zijn ook mogelijk.

Financial lease
In deze leasevorm wordt u economisch eigenaar van het voertuig. Het komt op uw balans te staan en dat betekent dat u erop kunt afschrijven. P Van der Velden blijft juridisch eigenaar. Aan het einde van het leasecontract bent u volledig eigenaar van de wagen.

Sale en lease back
Wilt u werkkapitaal vrijmaken, dan kan sale en lease back een goede financieringsoplossing zijn. U verkoopt uw truck aan ons en leaset hem terug. U blijft economisch eigenaar van de wagen en P Van der Velden wordt tijdelijk juridisch eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode wordt u automatisch weer volledig eigenaar van het voertuig.

We adviseren u bij uw keuze voor de juiste leasevorm en financieringsoplossing.

 

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.pvandervelden.nl